MISIR’DAN İSTANBUL’A GELEN KARGO GEMİSİ RAPTOR, MİDİLLİ AÇIKLARINDA BATTI

Mısır’dan İstanbul’a tuz taşıyan Raptor Adlı Kargo Gemisi, kuvvetli fırtına ve dev dalgaların etkisiyle su alarak battı. Yunan Sahil Güvenlik ekipleri, olay yerine ulaşarak gemiden bir denizciyi kurtardı.
Yetkililer, felaketin ardındaki sebepleri kuvvetli fırtına ve dev dalgalar olarak açıkladı. 2 Suriyeli, 4 Hintli ve 8 Mısırlı mürettebatın bulunduğu gemiyle ilgili kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Kayıp olan mürettebat arkadaşlarımıza umut ve dualarımızı gönderiyor, hayatta kalan denizcimize acil şifalar diliyoruz. Denizcilik camiası olarak üzgünüz.

özgen uyar
Author: özgen uyar

Paylaşın

Facebook
Twitter
LinkedIn

Diğer haberler

GENEL BAŞKANIMIZ İRFAN METE, DOK GEMİ-İŞ SENDİKASI’NIN 41. OLAĞAN GENEL KURULU’NA KATILDI

Genel Başkanımız İrfan Mete, Türkiye Liman, Dok ve Gemi Sanayi İşçileri Sendikası’nın 41. Olağan Genel Kurulu’na katılarak Divan Heyeti’nde yer aldı. Dok Gemi-İş Sendikası yönetimine teşekkür ediyor; 41. Olağan Genel Kurulun Dok Gemi-İş Sendikası camiasına ve çalışma hayatına hayırlı olmasını diliyor, göreve seçilen yönetim kuruluna başarılar diliyoruz. Author: TDS Admin

TÜRK-İŞ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EYÜP ALEMDAR, SENDİKAMIZI ZİYARET ETTİ

TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar, TÜRK-İŞ İstanbul 1. Bölge Başkanı Halil Faki Erdal ve Koop-İş İstanbul 2 No’lu Şube Başkanı Şahin Kaya, Sendikamızı ziyaret ederek Genel Başkanımız İrfan Mete ile bir araya geldi. Görüşmede çalışma hayatına ilişkin güncel konular hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Bize Ulaşın