Konfederasyonumuz TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün ATALAY, Kamu Kesimi Toplu İş Sözleşmelerine İlişkin Cumhurbaşkanlığında Gerçekleştirilen Toplantı Sonrası Açıklamalarda Bulundu
31 Temmuz 2025 Perşembe günü Cumhurbaşkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, TÜRK-İŞ Genel Başkan Ergün ATALAY, TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcıları ve TÜRK-İŞ heyeti katıldı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet YILMAZ, TÜHİS Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Şerefettin GÜLER ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk ÖZÇELİK ile yapılan toplantıda görüşülen maddeleri kamuda örgütlü sendikaların genel başkanları ile istişare eden ATALAY, kamu işçilerine yapılacak zam oranlarını da kamuoyu ile paylaştı.
Başkan Atalay, sendikalar üyelerinin görüşlerini aldıktan sonra işçi tarafının kararının kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.
Konfederasyonumuz TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün ATALAY, Kamu Kesimi Toplu İş Sözleşmelerine İlişkin Cumhurbaşkanlığında Gerçekleştirilen Toplantı Sonrası Açıklamalarda Bulundu
31 Temmuz 2025 Perşembe günü Cumhurbaşkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, TÜRK-İŞ Genel Başkan Ergün… pic.twitter.com/CpGDj37XtA
— Türk Deniz-İş (@turkdenizis) August 1, 2025



