23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz!
23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıyla milletimiz kendi kaderini çizerek bağımsızlığını tüm dünyaya ilan etmiştir.
Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyoruz.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sevgi, hoşgörü ve kardeşlik içinde, işçilikten uzak, mutlu bir çocukluk yaşayarak büyüyebilmelerini diliyoruz.

ACI KAYBIMIZ
Aviva isimli gemiye gerçekleştirilen saldırıda, görevi başında olan genç denizci kardeşimiz Doğukan’ı kaybettik. Mavi vatanda ve uluslararası sularda binbir zorlukla ekmeğini kazanan deniz emekçilerimizin can güvenliği tehlikeye atılamaz. Yaşanan bu saldırıyı lanetliyor, yetkilileri denizcilerimizin güvenliği konusunda en üst düzey tedbirleri almaya davet ediyoruz. Hayatını kaybeden kardeşimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine,


