Hayatın her alanında azimleri, üretkenlikleri ve duruşlarıyla topluma değer katan tüm engelli vatandaşlarımızı ve onların özverili ailelerini içtenlikle selamlıyoruz.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle; engelli bireylerin çalışma hayatında, eğitimde, sosyal ve kültürel yaşamda karşılaştıkları engellerin kaldırılması, erişilebilir bir toplumun güçlendirilmesi ve yaşam standartlarının insan onuruna yakışır şekilde iyileştirilmesi gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz.
Engelli bireylerin toplumsal yaşama tam ve etkin katılımını desteklemeye devam edecek, onların yanında durmayı sürdüreceğiz. Mücadeleleri, kararlılıkları ve hayata kattıkları değerlerle bizlere ilham veren tüm engelli bireylere saygı ve dayanışma duygularımızı sunuyoruz.

GENEL BAŞKANIMIZ İRFAN METE, TÜRK ARMATÖRLERİ İŞVERENLER SENDİKASI’NI ZİYARET ETTİ
Genel Başkanımız İrfan Mete, Genel Teşkilatlanma Sekreterimiz Necdet Öksüz ve Genel Başkan Danışmanımız Dilara Kurnaz, Türk Armatörleri İşverenler Sendikası’nı (TAİS) ziyaret etti. Ziyarette TAİS Yönetim Kurulu Başkanı Gönç Beyli ve yönetim kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulunuldu. Author: TDS Admin


